16/11-09

Hejsan!

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag försöka få Caspers LVU omprövat och försöka få vårdnad om honom!
Det har gått rätt åt skogen! Det är tydligen bara en vårdnadshavare som kan göra detta. Alltså Mamma och Hans Pappa! Hans pappa skulle aldrig göra det så allt hänger på mamma som det ser ut! Sen vårdnaden ville inte ens min advokat ta sig an. Han påstår att det inte är en chans i världen att jag kommer kunna få vårdnaden om honom iom att jag inte har jobb och en fast framtid!
Jag ringde till Socialen i Tisdags förra veckan och sa att jag skulle få ha kontakt med min lillebror. Hon sa då att hon skulle återkomma och dagen efter kom hon då med beskedet att jag fick snacka med honom!
Så nu har jag snackat med honom 2 ggr. Första gången mådde han jätte bra vilket glädjer mig! Är han glad är jag glad. Men andra samtalet va inte lika glatt! Han ville hem och saknade både mig och min mamma så klart! Han skulle ha möte med mamma på onsdag så han gick och räkna ner dagarna till det! Sen idag på fick jag ett samtal av Caspers Farmor där hon anklagar mig för att ge min bror falska förhoppningar och att jag bara fick snacka med honom 2 dagar i veckan! Vilket inte jag alls går med på! Då börja hon med att jag inte bestämde ett skit utan det gjorde dom och Caspers pappa.Sen inte nog med det ber hon mig att 'täppa igen min trut'! DÅ blev jag förbannad, då va det sista ordet sagt från hennes käft vilket ledde till att jag sa : Håller du inte käften så åker jag ner och dödar dig' Så nu får jag inte alls sacka med honom!
Visst det va en j*vligt onödig komentar, jag vet! Men vad gör man? Jag är helt maktlös! Det ända jag kan göra är att försöka få ut denna bloggen så jag kan komma ut i en tidning och få min röst hörd! För som det ser ut i dagsläget kommer jag verkligen ingenstans.
Om någon människa där ute kan tala om för mig hur jag ska göra detta så kom gärna med förslag! Allt är välkommen!


Förresten så skrev en tjej en komentar som jag läste innan! Och hon sitter i precis samma båt som mig! Hon försöker varje dag få hem sin lillasyster men socialen vägrar att gå tillmötesgående! Jag ska be henne att skriva ett inlägg här i bloggen om sina erfarenheter och hur hon ser och känner för det hela!
Men jag säger bara : Emelie stå på dig! Låt dom aldrig knäcka dig tjejen!


8/11-09

Hej Robbin Här.
Ber verkligen omursäkt för den dåliga uppdateringen! Har inte kännt att jag har haft tid och ork då jag har mycket med skolan också.
Allt ser väl ut som innan . Får fortfarande inte träffa min bror MEN om några dagar är det omprövning i hans LVU.
Så jag ska ta kontakt med min advokat och ompröva hans mål.
Har jag tur kan jag kanske t o m söka om vårdnad för honom.
Sist blev jag nekad då de inte tyckte jag hade en trygg framtid ..
Men handlar det om de? Jag kan ge mig bror den uppväxt han behöver och KÄRLEK vilket han i dagsläget behöver mest enligt min mening!
Min Bror kommer alltid vara den som jag Älskar mest i min familj och det sårar mig att inte ens få prata med honom! Har snart gått ett halv år sen jag prata med honom sist .
Vad jag har hört så har han bytt skola och satts i en Särklass?!?!
Menar absolut inte att det är något fel på det MEN min bror behöver verkligen inte gå i en sådan klass.
Jag snacka med lärarna på hans förra skola och han hade hur bra *betyg* som helst.
Ska även ringa Socialen på Måndag och be om ett möte med dom . Öga för öga !
Vill ha en grund till deras beslut och tycker det är på tiden att de bemöter mig med respekt !
Vill de inte gå tillmötesgående så överklagar jag det beslutet också!
På tiden att Socialen står för sina Handlingar!
Ha det bra folket! Uppdaterar direkt när jag vet mer!


RSS 2.0